Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max ziet franchisekansen in Apeldoorn

Op dinsdag 9 april Anne&Max organiseert een informatieve franchisebijeenkomst voor geïnteresseerden die willen ondernemen met de ‘Fresh Food & Coffee Cafés formule’. Tijdens deze bijeenkomst krijgen ondernemende horecaliefhebbers alles te weten over franchisen en zelfstandig ondernemerschap.

Anne&Max is een franchiseorganisatie opgericht in 2012. Franchise is een belangrijke pijler binnen de groeistrategie. Inmiddels worden er al 14 vestigingen met veel succes geleid door zelfstandige ondernemers. Voor een nieuwe vestiging in Apeldoorn is Anne&Max hard opzoek naar een enthousiaste, gedreven en ervaren horecaondernemer. Ook voor de steden Delft, Rotterdam en Amersfoort worden nog franchisenemers gezocht. Tijdens deze informatiebijeenkomst worden de mogelijkheden en franchisekansen bij Anne&Max nader besproken.

Gedurende de informatiebijeenkomst vertelt franchise-expert Martin van Willigen (directeur Customerfactory) alles over franchising en zelfstandig ondernemerschap. De oprichter van Anne&Max Wobbe van Zoelen vertelt alles over de reis die Anne&Max tot nu toe heeft afgelegd en waar zij in de toekomst heen zullen gaan.

×