Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max groeit gestaag verder

17 oktober 2019

Lunchroom Anne&Max wil dé huiskamer in de stad zijn voor haar gasten. De franchiseformule is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeling. Anne&Max is van plan om zeker nog vijf nieuwe vestigingen in 2020 te openen. De steden Amsterdam en Rotterdam staan al op de planning en Anne&Max is hiervoor nog actief op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Deuren openen in:

Apeldoorn
In het centrum van Apeldoorn zal Anne&Max in samenwerking met Albron hun tweede vestiging eind van dit jaar openen. Het pand ligt op de hoek van de Hoofdstraat en de Kapelstraat en met een paar minuten lopen staan bezoekers voor de deur bij CODA; hét cultuurhuis van Apeldoorn. Het pand biedt plaats aan 95 zitplaatsen binnen en een terras. Apeldoorn zal dit jaar nog haar deuren openen.

Amsterdam
Tegenover de NDSM werf, aan de overzijde van het water ontwikkelen zich de nieuwe Houthavens. Anne&Max zal zich hier gaan vestigen begin 2020. Het pand biedt ruimte voor 75+ zitplaatsen binnen en heeft aan de voorkant een terras. Er is een stiltekamer voor de harde werkers, maar ook gezellige zithoekjes waar mensen een plaatje kunnen draaien. Anne&Max wil graag meer vestigingen openen in Amsterdam en is daarom altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste franchisenemers.

Rotterdam
In Rotterdam wil Anne&Max in het eerste kwartaal van 2020 haar tweede vestiging openen. Na al een vestiging aan de Korte Hoogstraat, is het tijd voor een tweede. De locatie is er al, wat nog mist is een gedreven en enthousiaste franchisenemer die van deze Anne&Max een succesvolle vestiging wilt maken.

×