Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max: Jouw huiskamer in de stad

Anne&Max zorgt voor lichte, gezonde, biologische en verse producten voor elk moment van de dag. Alles wordt vers gemaakt in eigen keuken, van taarten, scones en soepen tot sandwiches en sappen. “Achter al onze producten zit een mooi verhaal”, vertelt Den Iseger. “We werken ook zo veel mogelijk biologisch, fairtrade en ambachtelijk, zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt.”
Kwaliteit waarborgen

De formule zit verre van stil. “We zijn op dit moment bezig met een nieuwe verpakkingslijn voor de producten die we veel gebruiken, zoals koffie, Chai, koekjes en thee. Daarnaast richten we ons ook continu op het openen van mooie vestigingen, zoals die in Amsterdam Houthavens. Het belangrijkste is hierbij dat de kwaliteit overal van het hoogste niveau is. We zijn de afgelopen twee jaar verdubbeld, dus we groeien hard. We willen daarom de kwaliteit zo goed mogelijk waarborgen.”

Mooie kansen bij Anne&Max

Anne&Max groeit hard en is altijd op zoek naar mooie panden en gastvrije horeca ondernemers. Op ons verlanglijstje staan nog de steden: Delft, Den Bosch en Nijmegen. Op het moment hebben wij een pand middenin het centrum van Utrecht met bovengelegen Bed&Breakfast waar wij een enthousiaste horecaondernemer voor zoeken. Heb jij zin in een avontuur vol mooie koffies, prachtige producten en fantastische gastvrijheid?

[box] Wil je franchisenemer worden bij Anne&Max? Klik dan hier.[/box]
×