Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max lanceert nieuwe producten

Ter gelegenheid van nieuwe producten in de Anne&Max retaillijn, viert de franchiseformule een feestje. “Aan de ene kant troffen de maatregelen ons hard, maar het gaf ook ruimte om lang gekoesterde dromen uit te laten komen. Zo hebben wij de tijd en de ruimte gekregen voor de ontwikkeling van de Anne&Max retaillijn.” Zo heeft de formule een kruidige Chai, verschillende bio theeën, chocoladerepen en drie smaken crunchy koekjes verwelkomt in het assortiment.
Vandaag-Blijf-Ik-Binnen

Anne&Max startte in het verleden met de Vandaag-Blijf-Ik-Binnen producten om de Anne&Max beleving ook thuis te kunnen ervaren. “In deze tijd is de definitie van deze tekst actueler dan ooit. Via de webshop van de formule kunnen klanten de producten makkelijk in huis halen.” Door middel van de kortingscode BINNEN10 krijgt de klant via de webshop 10% korting op alle Vandaag-Blijf-Ik-Binnen producten.

Dromen in 2021

Anne&Max werd in 2005 opgericht door Wobbe van Zoelen. Hij wilde een huiskamer voor in de stad creëren waar gasten iedere dag terecht konden voor lichte, gezonde en verse producten. Sinds 2012 is het een franchiseformule en inmiddels staat de teller op twintig vestigingen. “Dit jaar willen wij nog vijf locaties openen in o.a. Utrecht, Den Bosch, Nijmegen en Rotterdam. Voor de vestiging in Den Haag aan de Hoytemastraat zoeken wij nog steeds naar een enthousiaste ondernemer.”

[box]Meer informatie over franchisen bij Anne&Max? Klik dan hier![/box]
×