Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max opent 25e vestiging in Delft

Op woensdag 18 mei opent Anne&Max haar 25e vestiging in het Westerkwartier aan het Stationsplein 303 in Delft. Een moderne, sfeervolle huiskamer met zonnig terras waar je dagelijks (van 8.00 tot 18.00 uur) terecht kunt voor verse, gezonde, huisgemaakte en veelal bio ontbijtjes, brunches, lunches, High tea, borrels en natuurlijk heerlijke koffie en thee.

Al sinds zijn dertiende werkt de gepassioneerde en enthousiaste Jasper van Amelsvoort in de horeca “ik droomde er toen al van om later voor mezelf te beginnen.” Na jarenlange ervaring in de horeca werd hij bedrijfsleider bij een horecaketen in Delft, waar hij kennismaakt met het franchiseconcept. ‘’Franchise geeft je op de juiste vlakken ondersteuning, zodat je het allemaal niet alleen hoeft te doen. Dat is wat mij heeft getriggerd om ook eens naar franchise concept te kijken.’’

“Ik droomde er toen al van om later voor mezelf te beginnen” vertelt Jasper van Amelsvoort, ondernemer bij Anne&Max in Delft.

Delft Westerkwartier

”In de tweeëneenhalf jaar dat ik al in Delft heb gewerkt, leer je ook de mensen kennen. Ze zijn heel gemoedelijk en relaxed, gewoon hele fijne mensen. En toen ik de geweldige locatie zag, was ik gelijk verkocht. Ik houd van moderne gebouwen, hele hoge ramen van zeven meter, overal glas, echt een heel gaaf pand. En dan komt er over twee jaar ook nog eens een heel mooi park voor de deur. Ik zie het al helemaal voor mij dat gasten daar neerstrijken met een Anne&Max picknickbox.”

Ontvang gratis meer informatie over Anne&Max

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anne&Max

×