Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max opent derde huiskamer in Den Haag

Freshfood & Coffeecafé Anne&Max zal medio september haar nieuwste vestiging in Den Haag openen. Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten. In een hoekpand aan de Fahrenheitstraat in Den Haag komt een grote huiskamer waar gasten zeven dagen per week terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch en borrel.

Franchise

Vorige week maakte De Nationale Franchise Gids er in de nieuwsbrief melding van dat Anne&Max nog op zoek was naar een partij die de vestiging aan de Fahrenheitsstraat over kon nemen. Deze informatie bleek achterhaald, want bij deze kunnen wij melding maken dat de nieuwste vestiging geleid zal gaan worden door franchiser Michael Juten. Hij droomt al enige tijd van een ‘eigen Anne&Max’ in de binnenstad van Den Haag, in het bijzonder in de Fahrenheitstraat. Michael woont ‘om de hoek’ bij de nieuwe vestiging en liep meerdere malen langs het pand en de poster ‘franchisenemer gezocht’.

Huiskamer van de buurt

De Fahrenheitstraat is een dynamische buurt waar veel gebeurt. Naast alle goede winkels is het ook een diverse buurt met veel jonge gezinnen en een echt eigen cultuur. Anne&Max wil voor deze buurt een huiskamer en ontmoetingsplek zijn waar alle buurtbewoners dagelijks terecht kunnen om koffie te drinken, te lunchen en bij te praten.

 

 

×