Anne&Max opent derde vestiging in Amsterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Anne&Max gaat een nieuwe vestiging openen in Amsterdam-West, naast de Hallen. Het is de derde vestiging van het Coffee&Freshfoodcafé in Amsterdam en het zal geleid worden door de franchisenemer Joost van de Neut.  De franchiseformule gaat zich vestigen in Kwintijn, een nieuw gebouw met woningen en winkels naast de Hallen. De vestiging ligt op een hoek, schuin tegenover de ingang van de Hallen, met ruimte voor een mooi terras.

Anne&Max wil haar klanten een huiskamer in de stad bieden en richt zich op ontbijt, koffie, lunch, high-tea en borrel. Er wordt vooral gewerkt met biologische, verse en huisgemaakte producten. Van de Neut zal de leiding hebben in de nieuwe vestiging in Amsterdam-West. De franchisenemer is een ervaren horecaman die vol enthousiasme deze vestiging tot een succes wil maken. ‘Dit is een geweldige omgeving om een huiskamer in de stad te beginnen’ aldus van de Neut. ‘We hopen een goede aanvulling te worden op de Hallen met de bioscoop, de bibliotheek, de bijzondere winkels en natuurlijk de Foodhallen. Ik wil een plek creëren waar de buurtbewoners zich thuis voelen en dagelijks langs willen komen voor ontbijt, koffie, lunch of een glas wijn’.

Anne&Max is voor de vestiging in Arnhem nog op zoek naar een franchisenemer. De formule vestigt zich op de hoek van de bakkersstraat en het kerkplein met veel ramen en een groot terras. Dit is een plek om te ontbijten, koffie te drinken, te werken en te lunchen. De locatie is 130m2 groot en heeft een kleine kelder. Hier kunt u meer informatie aanvragen over deze formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.