Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max opent in Winkelcentrum Leidsenhage

Franchiseformule Anne&Max opent 27 juni a.s. in Winkelcentrum Leidsenhage een nieuwe vestiging. Het winkelcentrum ondergaat op dit moment een gehele transformatie en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. In samenwerking met Albron heeft de franchiseformule hard gewerkt aan de grootste vestiging tot nu toe.

Grootste Anne&Max

De nieuwe vestiging wordt door Albron geëxploiteerd en is inmiddels de 17e vestiging van de franchiseformule. Met 350 m² binnenruimte en 70 m² terras en in totaal 186 zitplaatsen, is dit de grootste Anne&Max vestiging tot nu toe. In deze vestiging zijn een aantal nieuwe onderdelen van het concept toegepast, waaronder een slow-koffiebar, tasting- en demonstratieruimte, verkoopwand met zelfbediening (koffie & thee), kruidenwand, open keuken, parkeerplaats voor buggy’s en een mini Anne&Max counter voor kinderen.

Locatie

Winkelcentrum Leidsenhage (het toekomstige Mall of the Netherlands) wordt verbouwd tot een uniek, volledig overdekt winkelcentrum waar een ‘dagje uit’ centraal staat. Dit is een plek waar zowel unieke, lokale winkels als nationale en internationale merken kunnen laten zien wie ze zijn. Dit alles ondersteund door een mix van hoogwaardige architectuur en onderscheidende horecagelegenheden.

×