Anne&Max opent nieuwe vestiging in Amsterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Lunchroom Anne&Max opent op maandag 16 maart een nieuwe vestiging in de Houthavens van Amsterdam. Het pand is ingericht in de stijl van een huiskamer, waar je terecht kunt voor ontbijt, koffie, taart, lunch, high-tea of een borrel.

Anne&Max geeft de volgende beschrijving bij de nieuwe vestiging in Amsterdam: ‘’Neem plaats in één van de loungestoelen met een cappuccino aan het raam en zie de mensen voorbijgaan of maak gebruik van de stilteruimte. Deze ruimte is zo ingericht dat jij optimaal kan werken in alle rust met banken waar je met je sokken lekker onderuit kan zitten met jouw laptop. Ook zijn er lange tafels voor als je rustig wilt vergaderen met collega’s.’’

Het nieuwe pand, gevestigd aan de Houthavenweg, zal worden gerund door ondernemers Galtjo Beek en Mike Pietersz. Voor Galtjo wordt dit zijn tweede vestiging van Anne&Max, hij bezit er ook één op de Amstelveenseweg in Amsterdam-Zuid.

Openingsacties

Galtjo en Mike hebben samen twee openingsacties bedacht waarmee ze een goede start willen realiseren met de nieuwe vestiging.

De eerste openingsactie is ‘’Gratis koffie voor Anne en Max’’. Heet je Anne of Max, dan kun je tot eind april bij Anne&Max Amsterdam Houthavens tot eind april dagelijks een gratis kop koffie krijgen. (Klik hier voor de actievoorwaarden)

De tweede openingsactie is ‘’Win een lunch met jou beste vriend(in)’’. Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Anne&Max Amsterdam Houthavens.

Wil je meer weten over Anne&Max? Klik dan hier voor meer informatie!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.