Anne&Max opent tiende vestiging in Amsterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Stadsdeel Zeeburg in Amsterdam mag zich opmaken voor de tiende vestiging van coffeecafé Anne&Max. De vestiging wordt gerund door Vivian Li en Sophie Wong, twee voormalige franchisenemers die de vestiging aan de Gerard Douplein runden.

Coffeecafé

De locatie van de coffeecafé van Anne&Max komt op de hoek aan de Oostelijke Handelskade te staan. Op de locatie is plaats voor ruim 115 gasten, met 65 zitplaatsen binnen en 50 op het terras. De twee ondernemers hadden een vestiging aan de Gerard Douplein, maar zijn daar weggegaan om een grotere locatie te vinden.

Franchiseformule Anne&Max is een huiskamer in de stad waar de gasten zich op elk moment van de dag thuis kunnen voelen. In een luie stoel om de krant te lezen, aan de grote leestafel om bij te praten, aan een tafel om te werken of aan de bar om even een espresso te drinken. De formule is zo ingericht dat zowel gasten die alleen komen als kleine groepen een plek kunnen vinden waar ze zich op hun gemak kunnen voelen. De formule is van start gegaan in Haarlem in 2005 en heeft inmiddels vestigingen in onder meer Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht.

Interesse om een eigen Anne&Max vestiging te openen? Klik hier voor meer informatie of hier om direct vrijblijvend meer informatie aan te vragen.

 

 

 

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website