Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max opent tweede franchisevestiging in Utrecht    

Anne&Max blijft maar groeien. Vijf jaar geleden opende Anne&Max haar eerste vestiging in Utrecht en nu komt de droom voor een tweede vestiging in de stad Utrecht uit. De nieuwe vestiging van Anne&Max in Utrecht zal haar deuren openen op 28 juni a.s. aan de Burgemeester Reigerstraat 15.

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie in o.a. Peru en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische desembrood afgebakken.

De Burgemeester Reigerstraat ligt in de wijk Oudwijk. In deze straat heeft geen enkel huis dezelfde gevel en dit geeft elk huis een unieke uitstraling. De nieuwe Anne&Max vestiging is gevestigd in het pand waar vroeger bloemist Hessing zat. Dit pand heeft een volledige transformatie ondergaan en voelt en ziet er nu uit als de huiskamer in de stad.

De nieuwe vestiging zal worden gerund door Martine Bakker. Met het starten van een Anne&Max vestiging in Utrecht komt een langgekoesterde droom voor haar uit. Zij wil met Anne&Max Burgemeester Reigerstraat een plek creëren waar de gast zich thuis voelt, kan ontspannen, genieten, lachen en ontmoeten onder het genot van de heerlijkste producten en uitstekende service. Op vrijdag 28 juni a.s. wordt de vestiging feestelijk geopend en is iedereen vanaf 18.30 uur welkom in de nieuwe vestiging.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor 2019 staan er meer nieuwe huiskamers op de planning.  We houden je graag op de hoogte!

×