Anne&Max opent vestiging in Den Haag

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Anne&Max zal op 12 december a.s. haar nieuwste vestiging openen. De formule wil een huiskamer-sfeer uitstralen, waar gasten zich thuis voelen. De lunchroom wilde altijd al uitbreiden met een ‘grote’ vestiging in Den Haag, waar nu alleen nog een ‘to go’ vestiging zit. In een hoekpand aan het Kerkplein in Den Haag zal deze nieuwe vestiging zich gaan bevinden.

De nieuwste vestiging zal geleid worden door het franchisekoppel Marian & Bob Vuijk. Zij dromen al enige tijd van een ‘eigen Anne&Max’ in de binnenstad van Den Haag. Met het openen van de vestiging aan het Kerkplein zien zij hun droom uitkomen. “We willen een mooie huiskamer creëren waar onze buren en buurtbewoners zich elke dag thuis voelen.”

In het pand aan het Kerkplein was vroeger het postkantoor van Den Haag gevestigd. Boven de balies hing de langste tekening van de Haagse kunstenaar Escher. Deze historische ingrediënten zijn meegenomen in het nieuwste ontwerp van Anne&Max. De vormen van Escher zijn doorgevoerd in het ontwerp van de vesting en komen terug in vloeren, lampen en interieur design. Daarnaast krijgt deze Anne&Max een postkast waar de gasten op kosten van Anne&Max een ansichtkaart aan vrienden of familie kunnen sturen.

Na de komst van de supermarkten en nieuwe horeca zal dus nu ook Anne&Max hier haar deuren openen. In 2017 zal het plein opnieuw ingericht worden en daarmee aantrekkelijker worden voor stadbewoners en winkelend publiek.

Bent u geïnteresseerd in het franchisen bij Anne&Max? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website