Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max opent vestiging in The Style Outlets in Amsterdam

03 november 2020
Eind november dit jaar opent franchiseformule Anne&Max de grootste horecalocatie in Amsterdam The Style Outlets. Anne&Max pakt de kans aan om van deze locatie een huiskamer te maken waar gasten elke dag binnen kunnen komen voor ontbijt, koffie, taart, lunch en namiddag.
Locatie

The Style wordt het eerste en enige outletcentrum in de Randstad en bevindt zich op minder dan 10 minuten met de trein vanaf het centrum van Amsterdam op het moderne Sugar City terrein. De vestiging die wordt geopend heeft zo’n 200 zitplaatsen. Volgens Anne&Max gaat de consument steeds vaker naar locaties waar alles zich op 1 plek bevindt en goed te bereiken is met de auto. Door dit verschijnsel heeft Anne&Max de keuze gemaakt om juist hier een vestiging te openen. De formule wil haar gasten ook op deze plek kunnen bedienen met producten die veelal bio zijn.

Oprichter Wobbe van Zoelen over de locatie: ‘’We zijn zeer enthousiast dat we samen met onze franchisepartner een onderdeel kunnen zijn van zo’n bijzonder project’’

Anne&Max voor thuis
Onlangs heeft Anne&Max een webshop toegevoegd aan het concept. Dit was al enige tijd een droom van de Anne&Max formule. Anne&Max ontwikkelt verschillende boxen waarin producten worden gepresenteerd. Zo kunnen de klanten de Anne&Max beleving ook thuis ervaren.
Anne&Max
Een huiskamer in de stad, waar gasten terecht kunnen voor verse, authentieke, veelal biologische, eerlijke en duurzame producten. Sinds 2012 is Anne&Max een franchiseorganisatie. Inmiddels is franchise een belangrijke pijler binnen de groeistrategie en worden er op dit moment 19 vestigingen geleid door zelfstandige ondernemers. Anne&Max is van plan om in 2021 minimaal nog vijf nieuwe vestigingen te openen. Utrecht, Den Bosch en Rotterdam staan al op de planning. Voor de vestiging in Den Haag aan de Van Hoytemastraat zijn ze nog op zoek naar een enthousiaste ondernemer.
[box]Wil je franchisenemer worden bij Anne&Max? Klik dan hier[/box]
×