Franchiseformule Anne&Max opent vesting in aan het IJ

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Anne&Max

Franchiseformule Anne&Max zal op 3 februari aanstaande haar nieuwste vestiging openen. Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten op elk moment van de dag naar toe kunnen.

In stadsdeel Zeeburg vestigt Anne&Max zich aan de Oostelijke Handelskade in het voormalig pakhuis van de Koninklijke Hollandsche Lloyd. Een hoeklocatie tegenover het Lloyd Hotel met uitzicht op het IJ, waar in het verleden geïmporteerde goederen zoals koffie en cacao opgeslagen werd.

De nieuwste vestiging zal geleid worden door de franchisenemers Sophie & Vivian, voormalig franchisenemers van de Anne&Max vestiging aan het Gerard Douplein in de Pijp. Al snel bleek de locatie in de Pijp te klein te zijn waardoor het franchisekoppel op zoek ging naar een nieuwe, grotere locatie.

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten. In 2005 werd de eerste vestiging geopend in Haarlem en inmiddels heeft de groeiende franchiseorganisatie 10 vestigingen in heel Nederland.

Bent u geïnteresseerd in het franchisen bij Anne&Max? Klik dan hier voor meer informatie

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website