Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max organiseert franchise webinar

Speciaal voor iedereen die benieuwd is naar de franchisemogelijkheden binnen Anne&Max, organiseert de formule een webinar op zaterdag 12 december om 10:00 uur. Tijdens de webinar komen de ins en outs van franchisen bij Anne&Max aanbod. In de webinar wordt alles over Anne&Max en hoe het franchisen bij de formule werkt verteld. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen.

Voor mensen die geïnteresseerd zijn in het franchisen binnen de daghoreca zijn er nog mogelijkheden in verschillende steden. In Amsterdam, Amersfoort, Delft, Leeuwarden, Rotterdam en Utrecht is de formule nog opzoek naar ondernemers. Wat van belang is voor de omgeving van een vestiging, is de aanwezigheid van een drukke winkelstraat, hogeschool of universiteit en er moet zakelijke dienstverlening aanwezig zijn in en rondom de buurt van het centrum.

Anne&Max staat bekend als de huiskamer in de binnenstad, waar gasten van ’s ochtends tot het einde van de middag terecht kunnen. Anne&Max werkt al met ondernemers sinds 2005 en is sindsdien snel gegroeid in het aantal vestigingen.

[box] Wil je deelnemen aan de webinar? Klik dan hier. [/box]
×