Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anne&Max organiseert franchiseavond in Amsterdam

Op dinsdag 16 november a.s. van 19:00 tot 20:30 organiseert Anne&Max een franchiseavond voor alle nieuwsgierige potentiële ondernemers in Anne&Max Amsterdam Houthavens. Anne&Max zal op deze avond ook kenbaar maken waar de nieuwe vestiging van Anne&Max wordt geopend. Verder zijn er mogelijkheden om vragen te stellen aan de oprichter van Anne&Max Wobbe van Zoelen en franchisebegeleidster Fleur van Vliet.

Anne&Max staat bekend om de allerlekkerste koffie. Waarbij iedereen met de hoogste gastvrijheid wordt ontvangen en waar de gerechten worden bereid met veelal bio producten met elk een bijzonder verhaal.

Ondanks de omstandigheden door corona blijft Anne&Max doorgroeien in Nederland. Onlangs heeft Anne&Max de deuren geopend in Den Bosch en er staan nog meer vestigingen op de planning, zoals Groningen en Delft.

Anne&Max is op zoek naar gedreven en enthousiaste ondernemers die graag willen beginnen als franchisenemer. Voor de ondernemers die geen vestiging in Amsterdam willen, maar in een andere stad dan is dit ook mogelijk en bent u welkom op de franchiseavond.

Voor deelname vraag meer informatie aan.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Anne&Max![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×