Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anouk Hoogendijk: Het nieuwe gezicht van Mudmasky Nederland

© Mudmasky

Mudmasky, een vooraanstaand merk in hoogwaardige huidverzorgingsproducten, kondigt met trots aan dat Anouk Hoogendijk haar Nederlandse ambassadeur wordt. Hoogendijk, voormalig professioneel voetbalster en toegewijde moeder van twee jonge jongens, wordt het gezicht van Mudmasky in Nederland terwijl het merk haar positie verstevigt in de Nederlandse markt.

“We zijn verheugd om Anouk Hoogendijk te verwelkomen als ons Nederlandse gezicht, terwijl we ons merk verder uitbreiden in Nederland,” zegt Lelie Hama, CEO van Mudmasky Nederland. “Haar toewijding aan kwaliteit en prestatie sluit perfect aan bij onze missie om hoogwaardige huidverzorgingsproducten te leveren aan Nederlandse consumenten.”

Sinds 2015 heeft Mudmasky zich gevestigd in Nederland, Duitsland, Engeland en Amerika, waarbij meer dan 2 miljoen producten werden verkocht in 2022, allemaal via online platforms. Nu streeft Mudmasky naar verdere groei en zoekt het naar franchisenemers die willen bijdragen aan dit succesverhaal.

Mudmasky biedt unieke franchisemogelijkheden voor ondernemers die willen profiteren van het bewezen concept. Franchisen bij Mudmasky biedt verschillende voordelen, zoals het ontbreken van overhead- en personeelskosten, en volledige vrijheid in marketinginspanningen. Als franchisenemer beheer je jouw eigen virtuele winkel op het digitale platform van Mudmasky, waarbij je meer dan 100 B2B-klanten bedient, waaronder schoonheidssalons die via jouw platform bestellen.

Bij Mudmasky zijn we op zoek naar franchisenemers die volledig achter ons concept staan. We hechten veel waarde aan eerlijkheid en transparantie en delen graag alle informatie over onze producten en ingrediënten. Affiniteit met de schoonheidsindustrie is een vereiste, evenals een ondernemersgeest en klantgerichtheid.

Wil je ook ondernemer worden bij Mudmasky? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Mudmasky

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Mudmasky

×