ANWB Rijopleiding wil doorgroeien

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

ANWB Rijopleidingen

Franchiseformule ANWB Rijopleiding wil binnen een paar jaar wil doorgroeien naar een marktaandeel van maar liefst 10%. Met 200 lesauto’s en 250 instructeurs, bedraagt het marktaandeel van alle ANWB-rijscholen bij elkaar op dit moment 3%. De grootste speerpunten die de groei moeten verwezenlijken zijn het verbeteren van de ANWB-rijopleiding en een groter focus leggen op klantvriendelijkheid.

De formule bestaat nu uit 22 franchiseondernemers. Binnen de gestelde periode wil de ANWB doorgroeien naar 50 franchisenemers in verschillende plaatsen.

ANWB Rijopleiding werkt tegenwoordig met de zogenaamde 5 G’s, vertelt Sander Borsten, directeur ANWB Rijopleiding aan verkeerspro.nl. “Gedegen lesmethode, Goede instructeurs, Gemak, Garantie en Goede prijs/kwaliteit-verhouding. De gedegen aanpak bestaat uit het inschatten van de rijvaardigheid door een proefles, intake-gesprek en te kijken welke instructeur het beste past bij de leerling. De rijopleiding is vergelijkbaar met een gestructureerde lesmethode, zoals bijvoorbeeld de RIS.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise