Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anytime Fitness 1e in Franchise 500

Petro Hameleers, Anytime Fitness

Petro Hameleers, Anytime Fitness

De Franchise top 500 van het Amerikaanse Entrepreneur Magazine wordt aangevoerd door de fitnessformule Anytime Fitness. In 2006 maakte de formule haar entree in de lijst. Entrepreneur Magazine maakt jaarlijks een ranking van de franchiseconcepten wereldwijd. Anytime Fitness is verkozen tot nummer een vanwege haar financiële kracht en stabiliteit, groeipercentage en grootte van de organisatie.

Chuck Runyon, CEO en medeoprichter van Anytime Fitness: ‘’Onze nummer 1 positie is grotendeels te danken aan onze snelle internationale expansie. Momenteel zijn nog 80% van onze sportscholen gevestigd in Noord-Amerika. Wij geloven erin dat we door onze groei binnen vijf jaar bijna 50% van onze clubs gelegen zullen zijn in Europa, Azië, Zuid-Amerika en Australië.”

Petro Hameleers, masterfranchisegever voor de Benelux: “Met trots maar vooral met veel waardering voor alle franchisenemers die hier hun steentje aan hebben bijgedragen, werd ik verrast door de plek bovenaan de Top 500 franchise. Anytime Fitness heeft deze groei en totale prestatie vooral te danken aan de passie van de franchisenemers en hun medewerkers. De manier waarop we met zijn allen onze medemens willen helpen aan een betere vitaliteit en gezondheid en de ander willen dienen, maakt volgens mij Anytime Fitness zeer bijzonder.’’