Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anytime Fitness aangesloten bij De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Anytime Fitness heeft zich aangesloten bij De Nationale Franchise Gids. “We willen de komende jaren graag doorgroeien en onze marktpositie verder versterken. We zien nog voldoende groeipotentie in veel regio’s. Door ons aan te sluiten bij De Nationale Franchise Gids verwachten we sneller onze doelstellingen te behalen”, aldus Petro Hameleers, franchisegever van Anytime Fitness.
Franchisekansen in jouw regio

Anytime Fitness is een van oorsprong Amerikaanse franchiseformule die in 2002 door twee jonge Amerikanen werd bedacht. Het is het snelst groeiende fitnessconcept en telt bijna 5.000 clubs wereldwijd. Bij de formule kun je 24/7, het hele jaar door sporten. Hameleers raakte geïnspireerd door het 24/7 concept dat hij in Amerika leerde kennen. In 2011 ging de franchiseformule van start in de Benelux. Nu, tien jaar later, zijn er 130 clubs in de Benelux waarvan 116 in Nederland.

“In 2021 is duidelijker dan ooit geworden dat bewegen en een gezonde leefstijl van levensbelang zijn. Sportscholen zijn en blijven relevant voor jong tot oud. Om iedereen aan een gezonde lifestyle te helpen zijn wij op zoek naar ondernemers die een passie hebben voor het omgaan met mensen, sport en gezondheid. Als Anytime Fitness clubeigenaar ben je in staat om de levens van jouw leden te verrijken door middel van een actieve en gezonde levensstijl.”

Multi-ondernemerschap

Het franchiseconcept van Anytime Fitness leent zich uitstekend voor multi-ondernemerschap. Ruim 60% van de franchisenemers hebben meerdere clubs onder hun hoede. “Het concept is ook ideaal voor ondernemers met bedrijven in andere sectoren zoals detailhandel. Franchisenemers die al ondernemend zijn, ervaren dat de franchiseformule uitstekend te combineren is en een aanvulling vormt die goed rendement op de investering geeft”, sluit Hameleers af.

 

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over franchisen bij Anytime Fitness![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×