Anytime Fitness opent 58e vestiging in de Benelux

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

anytime fitness

Vandaag opent Anytime Fitness  alweer de 58e vestiging in de Benelux. Deze Anytime Fitness is gevestigd in Oog in Al, een buurt in de wijk West in Utrecht. Franchiseneemster Jolanda Konincks-van den Boomen exploiteert deze vestiging. Konincks-van den Boomen is bovendien franchiseneemster van twee Albert Heijn supermarkten.

Konincks-van den Boomen is blij met haar nieuwe vestiging. “Met Anytime Fitness Oog in Al wil ik mensen een plek bieden dichtbij huis, waar ze graag samen komen om te sporten, waar mensen zich thuis voelen en waar ze optimaal kunnen werken aan hun gezondheid en vitaliteit. Ik heb persoonlijk mogen ervaren wat een betere gezondheid met je doet en dit gun ik iedereen.”

In 2011 landde de fitnessformule in de Benelux. Initiatiefnemer voor de komst van de fitnessketen naar de Benelux was ondernemer Petro Hameleers. “Mijn ambitie is om binnen tien jaar 250 Anytime Fitness clubs in de Benelux operationeel te hebben.” Zegt Petro. “Samen met mijn team op het hoofdkantoor en de bevlogenheid van de huidige franchisenemers zetten we iets moois neer. In België zijn we nu ook actief. We naderen de opening van de 60e club in Nederland en België”.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.