Anytime Fitness opent vestiging in België

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Anytime Fitness, opent in mei één nieuwe vestiging in België. Deze vijfde fitnessclub in België wordt gevestigd in Stekene. Franchisenemer Henk Sairman heeft momenteel al een Anytime Fitness club in het Zeeuws-Vlaamse Axel.

Ambitie om te groeien

Henk heeft de ambitie om binnen 10 jaar vijf tot tien vestigingen van Anytime Fitness te openen in Oost-Vlaanderen.

Henk heeft veel vertrouwen in het Anytime Fitness concept: ‘’het Anytime Fitness concept geeft mij de ondersteuning om op diverse vlakken een club rendabel te kunnen laten draaien. De financiële stabiliteit, de groei van het franchiseconcept en de grootte van het concept geeft voor mij de kracht van de formule aan.”

Persoonlijke aandacht

Klanten op maat coachen naar het gewenste resultaat is dan ook waar Anytime Fitness zich anders op de markt profileert dan de concurrentie.

“Anytime Fitness staat letterlijk dichtbij de klant. Samen met de persoonlijke aanpak biedt dit onze leden de beleving die zij zoeken en waardoor ze met plezier naar de club toe blijven komen. Veel mensen kennen nog steeds een drempel om naar een massale sportschool te gaan. Ze weten niet wat te doen, hoe te trainen en voelt zich niet op zijn of haar gemak”, zo vertelt Henk. ‘’

Wat het doel ook is. Of dit nu afvallen, conditieverbetering, spierverbetering of een verbeterde houding is, Anytime Fitness is in staat om iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website