Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Anytime Fitness verwelkomt nieuwe franchisenemers na bezoek aan De Nationale Franchise Beurs

Op 6 oktober jl. bezochten Joey Booij en Mike van Aalst – allebei 29 jaar oud – De Nationale Franchise Beurs. Het duo had de droom om samen te ondernemen en bezochten om deze reden De Nationale Franchise Beurs. Hoewel beide jongens een passie voor sport en fitness hebben waren ze niet gericht op zoek naar een fitnessconcept. Ze waren zelfs niet per se gericht op franchise! Alles lag nog open voor deze twee enthousiastelingen.

En toch ging het zo!

Joey en Mike bezochten de stand van Anytime Fitness en raakte dusdanig enthousiast dat het niet lang duurde tot ze een licentie kochten en het hoofdkantoor van Anytime Fitness Benelux bezochten. Hiermee kiezen de twee jonge sportievelingen voor ondernemen onder een gevestigde naam, weten ze dat ze van A tot Z begeleid worden en dat ze in een merk stappen dat staat en blijft groeien. “In eerste instantie overwoog ik om voor mijzelf te beginnen. Aan franchise had ik nog helemaal niet echt gedacht. Totdat ik De Nationale Franchise Beurs bezocht in oktober. Het geeft een erg goed gevoel om aan de slag te gaan als ondernemer bij Anytime Fitness: een getest en bewezen concept.” legt Mike van Aalst uit. Ook Joey Booij is razend enthousiast over de stap die hij gaat zetten naar ondernemerschap. “Ik heb altijd al affiniteit gehad met sport en bewegen. Ook heb ik al erg lang de wens om mijn onderneming te starten. Door aan de slag te gaan als franchisenemer bij Anytime Fitness kan ik mijn hobby en passie met elkaar combineren“, vertelt Joey.

Met deze twee nieuwe franchisenemers zetten we in 2024 mooie eerste stappen naar groei en gezondheid bij Anytime Fitness Benelux! “Wij zijn blij dat we Joey en Mike mogen verwelkomen als franchisenemers bij Anytime Fitness. We zien enorm veel enthousiasme bij deze jongens. We hebben er alle vertrouwen in dat dit sportieve duo een zeer succesvolle vestiging neer gaan zetten.” aldus Joep Brouns, franchisegever Anytime Fitness Benelux.

Franchisen bij Anytime Fitness

Je hebt een passie voor sport en fitness en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je hebt de ambitie om tastbare resultaten te behalen en een verschil te maken binnen je community door leden met plezier aan hun gezondheid te laten werken. Bij Anytime Fitness doe je dat in een gezellige club waar trainers en leden elkaar kennen. Binnen de Benelux telt Anytime Fitness ruim 130 clubs en wereldwijd zo’n 5.500 verdeeld over 40 landen. Het is daarmee het grootste fitness franchiseconcept ter wereld!

Droom jij van ondernemen in de fitness? We maken graag kennis met je en helpen je die droom te verwezenlijken.

Ontvang gratis meer informatie over Anytime Fitness

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Anytime Fitness

×