Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Apotheek Helius te Hellevoetsluis verwelkomt DBB drogist

Franchise in de farmaceutische wereld krijgt een sprankelende toevoeging met de komst van DBB drogist bij Apotheek Helius in het hart van Hellevoetsluis. Op 2 mei opende de gloednieuwe DBB+ drogist-apotheek haar deuren, en dat betekent goed nieuws voor de lokale gemeenschap.

In het bruisende Medisch Centrum van Helius, waar huisartsen, diëtisten, podotherapeuten, plastisch chirurgen en orthomoleculaire therapeuten samenkomen, wordt nu de apotheek verrijkt met een drogisterij. Dit maakt het centrum compleet en biedt een breed scala aan gezondheidszorg binnen handbereik.

Apotheker Fauzia Chitanie straalt wanneer ze vertelt over de nieuwe Apotheek + Drogisterij: “Bij Apotheek Helius MC geloven we sterk in de synergie tussen apotheek en drogisterij. Ons assortiment richt zich op de belangrijkste deelgebieden van gezondheid en dermocosmetica. Met de komst van DBB+ drogist-apotheek kunnen we deze focus nu nog beter vertalen naar onze winkelvloer. Het assortiment sluit perfect aan bij de wensen van onze klanten, met een concurrerende prijsstelling als kers op de taart. Het onderscheidende folderprogramma en de complete, betaalbare winkelondersteuning van DBB+ drogist-apotheek hebben ons overtuigd om voor deze samenwerking te kiezen. We zijn ervan overtuigd dat we samen een succesvolle toekomst tegemoet gaan.”

Met de snelle veranderingen in het zorglandschap staat de apotheek voor nieuwe uitdagingen. Om relevant te blijven, is een frisse aanpak vereist. Het behouden van bestaansrecht wordt steeds vaker gezocht in het aanbieden van nieuwe, toegankelijke diensten, zoals de uitbreiding naar een full service apotheek met afhaalpunten of het toevoegen van goed bereikbare afhaalpunten aan het verzorgingsgebied.

UniPharma speelt hierop in met twee bewezen formats:

1. Uitbreiding van het handverkoop assortiment naar een volwaardige afdeling met kwalitatief hoogstaande productcategorieën: DBB+;
2. Toevoeging van een drogisterij aan uw apotheek: DBB Drogist.

UniPharma wenst Fauzia en het team van DBB+ drogist-apotheek Helius MC veel succes! Vul voor meer informatie over de franchisekansen bij DBB drogist of DBB+ drogist apotheek het onderstaande formulier in.

Ontvang gratis meer informatie over DBB Drogist

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

DBB Drogist

×