Arco Buijs komt met nieuwe franchiseformule

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

arco buijs

Alpitour, reisorganisator in Italië heeft bekend gemaakt dat alle hotels die horen bij “Alpitour Worldhotels & Resorts” verder zullen gaan onder de nieuwe naam VOI Hotels. VOI Hotels, staat voor “Vera Ospitalità Italiana” (Echt Italiaans Gastheerschap). De VOI Hotels willen zich gaan richten op de populaire en authentieke Italiaanse lifestyle.

Groei door overnames
Met de nieuwe merknaam wil VOI Hotels verder groeien door middel van overnames van management- en huurcontracten en door middel van franchise. Voor verdere uitbreiding staan ook een aantal Europese landen op de wensenlijst. VOI Hotels wil met ‘soft franchise’ ook individuele hotels aansluiten.

Behoud eigen naam
Hotels die deelnemen aan het franchise concept behouden hun eigen hotelnaam met de toevoeging “Parte di VOI” (“Onderdeel van VOI”) en profiteren van de voordelen van het partnership.

Wie is Alpitour?
Alpitour is 100% eigenaar van VOI Hotels en is als touroperator een belangrijke klant van de hoteldivisie.

Alle resorts van VOI hotels worden via het Alpitour netwerk verkocht. Gabriele Burgio, President van Alpitour, is enthousiast: “Ik ben er zeer trots op getuige te mogen zijn van de lancering van dit nieuwe hotelmerk”. Arco Buijs, CEO van VOI Hotels, verheugt zich op het verwelkomen van veel nieuwe VOI Hotels: “Onze hotels bieden de gasten echte Italiaanse gastvrijheid en ‘levenskunst’. Dat willen we op zoveel mogelijk locaties verwezenlijken.”

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise