Arjan Kastelein nieuwe algemeen directeur bij Personal Touch Travel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Personal-Touch-Travel-Academyheader

Harry Aarsse heeft sinds 1 november jl. zijn functie als algemeen directeur bij Personal Touch Travel neergelegd. Arjan Kastelein heeft de functie van Aarsse overgenomen en is de nieuwe algemeen directeur van het reisbureau. Kastelein heeft inmiddels 2,5 jaar ervaring bij het franchisebedrijf. Aarsse verwacht dat zijn opvolger de juiste persoon op de juiste plek zal zijn.

De inmiddels oud-directeur licht toe dat deze stap er aan zat te komen. “Het is een logisch gevolg van alle ontwikkelingen die Personal Touch Travel de afgelopen twee jaar heeft meegemaakt en waar Arjan zich volop mee bezig heeft gehouden. Voor hem is het tijd voor een volgende stap, die zich nu voordoet. Ik wil mij terugtrekken uit de dagelijkse leiding van het bedrijf en mij focussen op andere zaken. Mijn kracht zit hem niet in het voorzetten van een onderneming, maar veel meer in het ontwikkelen van nieuwe strategieën en plannen. Ik heb een echte ondernemersgeest en al genoeg ideeën”, aldus Aarsse op reisbizz.nl.

Nieuw algemeen directeur Kastelein denkt dat zijn nieuwe functie zal resulteren in een blijvende groei van het bedrijf. “We zien nog steeds het aantal franchisenemers toenemen, net als de boekingen en omzet. Die lijn wil ik absoluut voortzetten.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website