Arjen Verburg: van docent naar ondernemer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Sinds november 2015 is Arjen Verburg franchisenemer van zijn Budget Broodjes zaak in Aalsmeer. Voordat Arjen aan de slag ging als franchisenemer, was hij werkzaam als docent Maatschappijleer op een middelbare school in Aalsmeer. Arjen ontwikkelde een interesse voor het ondernemerschap en kwam in zijn oriëntatiefase al snel uit bij de formule Budget Broodjes. Inmiddels is hij een jaar aan de slag en is hij onlangs uitgeroepen tot Beste Startende Ondernemer van het jaar in Aalsmeer.

“Als docent Maatschappijleer raakte ik steeds meer geïnteresseerd in het ondernemerschap. Helaas is het ondernemerschap niet te combineren met het onderwijs. Ik ben mij gaan oriënteren wat bij mij paste en ik kwam uit bij Budget Broodjes. Ondanks dat ik geen ervaring in de horeca heb, voelde ik al snel een klik met de formule, de eigenaar en de franchisegever“, aldus de ondernemer.

Arjen raakte zodoende geïnteresseerd in de formule. “Daarnaast was het eerste contact met de franchisegever ook zeer positief en is de formule nog redelijk jong. Ik had het geluk dat de markt van Aalsmeer erg interessant is voor Budget Broodjes. Alle puzzelstukjes vielen mooi in elkaar.”

In november 2014 startte Arjen het traject bij Budget Broodjes. Nadat hij een jaar lang in meerdere vestigingen stage had gelopen, begon in november 2015 het avontuur voor Arjen. Op maandag 23 november 2015 gingen de deuren van zijn vestiging in Aalsmeer voor het eerst open. Inmiddels is Arjen alweer een jaar eigenaar van zijn Budget Broodjes in Aalsmeer.

Arjen: “In mijn eerste jaar als franchisenemer heb ik veel geleerd. Ik ben erg trots op mijn Budget Broodjes vestiging. Bij het openen van een vestiging komt veel kijken. De formule heeft mij in veel zaken ondersteund, zoals het vinden van de juiste locatie, de indeling van de keuken en de financiering. Als ik terugkijk naar mijn eerste jaar dan kan ik alleen maar trots zijn.”

De komst van Arjen en zijn Budget Broodjes zaak in Aalsmeer is zeker niet onopgemerkt gebleven in de gemeente. Arjen mocht op 17 november 2016 de prijs voor startende ondernemer van het jaar in Aalsmeer in ontvangst nemen.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise