Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Arnhemse franchisenemer winnaar prestigieuze Golden Arch Award McDonald’s

De toonaangevende Fred L. turner Golden Arch Award is naar de Nederlandse franchisenemer Ben Dekker gegaan. De Award werd uitgereikt in Orlando tijdens het tweejaarlijkse World Wide Convention van McDonald’s. Ben Dekker kreeg deze hoogst mogelijke erkenning voor wat hij betekend heeft met zijn verschillende projecten voor McDonald’s Nederland.

Exclusief gezelschap franchisenemers

Er komen maximaal 40 franchisenemers in aanmerking voor deze Golden Arch Award die eens in de twee jaar uitgereikt wordt. Ben Dekker wordt voornamelijk geroemd om zijn bijdrage aan de oprichting van het Ronald McDonald’s Kinderfonds in Nederland en voor de professionaliseringsslag die McDonald’s in Nederland heeft ondergaan. De franchisenemer heeft acht teams onder zijn hoede in Oost-Nederland en verwerft hiermee een plekje in een exclusief gezelschap.

De Golden Arch Award werd uitgereikt door Steve Easterbrook (President en CEO van McDonald’s Global), Joe Erlinger (President High Growth Markets) en David Fairhurst (Senior Vicepresident en Chief People Officer).

Verrast en dankbaar voor Golden Arch Award

Ben Dekker is zeer verheugd met deze erkenning: “Ik ben verrast en dankbaar dat ik deze award in ontvangst mag nemen. Maar bovenal ben ik ontzettend trots op mijn teams. Hun dagelijkse inzet en enthousiasme zorgt ervoor dat onze gasten elke dag weer genieten bij McDonald’s. Ik win deze prijs dan ook echt samen met hen.” Algemeen Directeur McDonald’s Nederland Manu Steijaert vult aan: “Deze award is een terechte erkenning van het geweldige werk dat Ben al meer dan 40 jaar lang als Franchisenemer binnen McDonald’s neerzet. Onder leiding van Ben hebben zijn restaurants ingezet op vernieuwing en innovatie, bijvoorbeeld door concepten zoals McCafé en Table Service versneld uit te rollen. Daarnaast heeft Ben Dekker een grote bijdrage geleverd aan McDonald’s Nederland en het Ronald McDonald’s Kinderfonds. Deze mooie onderscheiding is dan ook zeer verdiend.”

×