Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Arnold Sporrel nieuwe COO Intergamma

Arnold Sporrel start op 16 augustus a.s. als Chief Operations Officer bij Intergamma, het moederbedrijf van franchiseformules Karwei en Gamma. Hij wordt verantwoordelijk voor de winkeloperatie van de eigen vestigingen en de operationele begeleiding van de franchisevestigingen in Nederland en België. Sporrel was voorheen werkzaam bij MediaMarkt, waar hij van 2017 tot en met 2020 CEO was van MediaMarkt Nederland.

Sporrel werkte tijdens zijn studie Bedrijfskunde al voor MediaMarkt als verkoopmedewerker. Na het afronden van zijn studie in 2004 aan de Rijksuniversiteit Groningen ging hij als verkoopleider van MediaMarkt in Breda aan de slag. In 2007 werd hij de jongste vestigingsdirecteur door in Zwolle zijn eigen vestiging te runnen en werd hij aandeelhouder binnen MediaMarkt met een aanzienlijke omzet en 100 medewerkers. In 2011 nam hij de stap naar het hoofdkantoor om daar de functie als Vice President Operations te vervullen.

Na een uitstap naar Spanje en Portugal, waar hij aan de slag ging als COO bij MediaMarkt Iberia, kwam Sporrel in 2017 terug in Nederland als CEO van MediaMarkt Nederland. Sinds oktober genoot hij van ‘een break’. “Tijdens de sollicitatiegesprekken voelde ik me direct aangetrokken door de ambitie van Intergamma, in combinatie met de sterke roots van ondernemerschap en ‘Hollandse’ nuchterheid. Ik wil me eerst goed verdiepen in de organisatie, alle mensen die er werken en de plannen die er liggen”, aldus Sporrel tegenover Mix Online.

×