Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Audax Groep stelt Raad van Commissarissen aan

Logistiek retailer Audax Groep (moederbedrijf van o.a. Bruna, The Read Shop, AKO en Marskramer) heeft vandaag haar Raad van Commissarissen ingericht. De voorzitter is Joop Brakenhoff, waarbij Femke de Leeuw, Jan Brouwer, Luc van Os en Ingrid Faber ook een plek hebben in de raad.

Joop Brakenhoff is Group Director Internal Audit bij internationaal telecommunicatieconcern Veon. In het verleden vervulde hij senior managementposities bij onder andere Heineken en Ahold. Femke de Leeuw is eigenaar van AI-Beveiliging en Blicon Beveiligingen, waar zij sinds 2010 directievoorzitter is. Femke heeft in het verleden al een managementfunctie Communicatie bekleed binnen Audax. Jan Brouwer is voormalig directievoorzitter van Plus Supermarkten en bekwaam toezichthouder. Hij was commissaris bij onder andere Schiphol NV en Wehkamp.nl. Momenteel is hij ook onderdeel van de Raad van Commissarissen bij Intergamma en Royal A-ware. Luc van Os stopte onlangs als bestuursvoorzitter van uitgeversconcern Hearst Netherlands. Hij werkte voor een periode van maar liefst vierentwintig jaar voor dit concern en de rechtsvoorgangers Lagardère Active en Quote Media en was hier de afgelopen twaalf jaar directeur. Ingrid Faber is mede-eigenaar van de Faber Halbertsma Group. Zij zijn Europees marktleider op het gebied van duurzame verpakkingsproducten. Zij heeft hier sinds 2006 de leiding. Faber is expert op het gebied van logistiek en een zeer ervaren toezichthouder.

Over Audax Groep B.V.

Het familiebedrijf Audax is al bijna 75 jaar dienstbaar aan uitgevers. Tegenwoordig helpen zij ook fabrikanten, groothandels en importeurs van alledaagse artikelen met research, logistiek en distributie. Audax is voor de producent van alledaagse artikelen – van huishoudproducten tot tijdschriften – de slimme snelweg naar de consument via verkooppunten, distributiepunten en media.

×