Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Autoglaz zelfstandig verder

Eind vorig jaar liet The Alwaysbemobile Company weten dat het zich volledig gaat richten op de ontwikkeling van franchiseformules Profile Tyrecenter en Profile Car & Tyreservice. De formule Autoglaz kwam hierdoor in de verkoop te staan. De ondernemers die zijn aangesloten bij Autoglaz hebben de formule overgenomen van de organisatie.

De bij Autoglaz aangesloten ondernemers zijn, nadat ze een coöperatieve vereniging hadden opgericht, vanaf 1 januari jl. honderd procent eigenaar geworden van de formule en bijbehorende activiteiten. Hiermee hebben zij unaniem ingestemd in de algemene ledenvergadering.

Het dagelijks bestuur bestaat uit Engelbert Groothuis (voorzitter), Bob Warmerdam (secretaris), Diderik van Westreenen (penningmeester) en Johan Heck (technische commissie). Maxim Bakker blijft bij de franchiseformule in de functie van commercieel directeur. Speerpunten zijn de uitbouw van het landelijk netwerk, naamsbekendheid vergroten en de huidige positie in de autoruitherstelbranche verstevigen.