Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

backWERK opent 28e vestiging met eerste take-out

19 december 2019

backWERK is open in Apeldoorn. De keten opende op dinsdag 17 december haar 28e filiaal van Nederland in winkelcentrum Oranjerie. Bijzonder aan de locatie is de aparte take-out. Het is de eerste in Nederland van de bakery-café formule.

backWERK is een bakery-cafe waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. backWERK is overal te vinden waar mensen (druk) bezig zijn. Bezig met winkelen, werken of op weg zijn.

BackWERK is een van oorsprong Duitse keten met een Nederlandse tak. Bezoekers kunnen er terecht voor onder meer belegde broodjes, smoothies, muffins, soepen en pretzels. Momenteel staat het aantal vestigingen op 28 en heeft backWERK nog steeds de ambitie om te groeien.

Take-out

Apeldoorn is het eerste filiaal van BackWERK in Nederland waar bezoekers ook aan de ‘buitenkant’ aan een express-bar een broodje kunnen bestellen. Het servicepunt is vooral ingericht voor de klant die on-the-go is en het assortiment is daarop aangepast.

“‘Slim en snel, zoals we het noemen”, vertelt franchisenemer Silvester Tollenaar tegenover indebuurt. Wat de broodjeszaak volgens hem nog meer onderscheidt van andere zaken, is dat alles een ‘hele lage prijs’ en een ‘hoge kwaliteit’ heeft. “Een broodje heb je al vanaf €1,50 en een sapje vanaf €1,80.”

×