Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

backWERK opent reeks vestigingen

01 november 2021
Bakery-caféformule backWERK opende onlangs al een 2e vestiging in Arnhem. Kort daarvoor was backWERK Zoetermeer, middenin het Stadshart ook al geopend. Komende maand worden er nog twee vestigingen geopend: aan het Damrak in Amsterdam en aan de Jacob Gerritstraat in Delft.

Managing Director van backWERK Dick de Vilder is erg te spreken over deze ontwikkelingen. “De nieuwe vestiging in Arnhem richt zich voornamelijk op takeaway. Vandaar hebben wij gekozen voor een iets kleinere locatie met minder zitplaatsen. Nieuw is dat er voor een zomer – en een winteropstelling kan worden gekozen, zo kunnen we nog meer aansluiting vinden met de wensen van onze klanten. Wij geloven dat de trend van snelheid, gemak en beleving alleen maar zal toenemen. Daar spelen wij met ons concept op in.”

Met deze twee nieuwe vestigingen komt backWERK in Nederland uit op 37 vestigingen.

Over backWERK

backWERK is een bakery-cafe waarbij gasten in een warme, gezellige omgeving de heerlijkste vers bereide gerechten direct kunnen kiezen. In 2009 werd de eerste Nederlandse vestiging geopend in Nijmegen. Momenteel zijn er ruim 37 vestigingen en heeft backWERK nog steeds de ambitie op te groeien. Wil je meer weten over ondernemen bij backWERK? Vul dan gratis het onderstaande formulier in.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over backWERK![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×