Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BackWERK opent twee nieuwe vestigingen

27 februari 2020
BackWERK opent haar eerste winkel in het centrum van Amsterdam op de Warmoesstraat, daarnaast doet backWERK haar intrede in de Limburgse provincie, midden in het centrum van Venlo opent ze haar deuren. BackWERK is een succesformule en opent steeds meer winkels in Nederland. Met de komst van de winkels in Venlo en Amsterdam staat de teller op 33 winkels.

De wereld verandert in een hoog tempo. Snelheid, gemak en beleving zijn een groeiende trend. BackWERK speelt hier op in door zich te focussen op snelheid, prijs, kwaliteit en gastbeleving doormiddel van de volgende pijlers: open, betrouwbaar, passie, voor en met elkaar en duurzaamheid te hanteren. Door middel van deze pijlers streeft backWERK ernaar om maximale klanttevredenheid te realiseren met, indien gewenst, minimale wachttijden.

“We volgen alle foodtrends op de voet en we innoveren continu om hierop in te spelen.”, zegt Dick de Vilder, Managing Director van backWERK Nederland. Het backWERK-assortiment bestaat uit verschillende belegde broodjes, salades, smoothies, sappen, frisdranken en koffie voor de eetmomenten ontbijt, lunch en snack. De medewerkers houden zich de hele dag bezig met het bakken en beleggen van de broodjes, afgestemd op de verwachte vraag in het komende uur.

BackWERK Amsterdam

Dick de Vilder geeft aan “we wilden al heel lang een winkel in het centrum van Amsterdam, we zijn dan ook heel blij met de samenwerking met de gemeente Amsterdam. Hierdoor kunnen wij op 26 maart de winkel op de Warmoesstraat openen.”

BackWERK Venlo

BackWERK Venlo is geopend op donderdag 27 februari. “BackWERK Venlo is onze eerste winkel in de provincie Limburg. Hierdoor wordt de landelijke dekking steeds groter van backWERK. Wij streven er namelijk naar de landelijke dekking zo groot mogelijk te maken, waardoor we steeds meer mensen beter laten lunchen.”, zegt Dick de Vilder, Managing Director van backWERK Nederland.

 

Wilt u ook franchisen bij BackWERK? Neem dan via deze link direct contact op!
×