Bad in Beeld nu ook in Bodegraven

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Formido

Per 1 juli j.l. is de Formido in Bodegraven toegetreden tot de Bad in Beeld formule en heet de sanitairafdeling vanaf nu Bad in Beeld Bodegraven.

Formido Bodegraven/Bad in Beeld Bodegraven is meer dan alleen een bouwmarkt. Zo is er onder hetzelfde dak ook een meubelafdeling van de OTAK formule, een keukenspeciaalzaak en een huishoudafdeling. Op de huidige locatie zal Bad in Beeld zoveel mogelijk geïntegreerd worden in de bestaande sanitairafdeling. Eind 2011/begin 2012 zal een complete nieuwbouw gerealiseerd worden waar een volwaardige Bad in Beeld winkel wordt opgenomen. Dit complex krijgt de naam ‘Rijnhoek Plaza’. Op deze woonboulevard krijgen alle formules een mooie nieuwe huisvesting.

De keuze voor Bad in Beeld is een logische keuze omdat de doelstellingen naadloos aansluiten op de doelgroep. Met de uitgave van 8 actiefolders puur en alleen sanitair is dit een stap in de goede richting. Met de instore materialen zoals sfeerposters, plafondhangers en winkelkaarten is voor de consument een goede herkenbaarheid te creëren.

Kortom door de samenwerking met Bad in Beeld gaat Formido Bodegraven ervan uit dat de klant nog meer geïnspireerd wordt om een bezoek te brengen aan de sanitair showroom, Doortocht 6 te Bodegraven!

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 7 september 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise