Baderie Heerenveen opent haar deuren

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Baderie
Baderie Heerenveen is de nieuwste aanwinst van Baderie! Met ruim 50 winkels is Baderie door het hele land vertegenwoordigd. In de provincie Friesland kan Baderie daar een prachtige showroom aan toevoegen. Per 1 juli a.s. kan de consument in de showroom van Baderie Heerenveen volop badkamerinspiratie op doen.

In de komende periode zal de showroom van Bosma Installatietechniek aangepast worden aan de Baderie stijl. Bosma Installatietechniek zal haar service als totaalinstallateur blijven aanbieden onder dezelfde naam.

Voor elke smaak zijn bij Baderie Heerenveen zowel complete badkamers, losse opstellingen als trendy accessoires te vinden. Volop inspiratie dus. De ervaren adviseurs begeleiden de klant van ontwerp tot installatie. Als badkamerexpert levert Baderie Heerenveen de vaste topmerken van Baderie, voor de klant is er dus volop keus.

Baderie Heerenveen opent 1 juli haar deuren op Heideburen 15 te Heerenveen. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen in de showroom.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 29 juni 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise