Bagels & Beans Almere verhuist naar ruimere locatie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bagels & Beans Almere gaat verhuizen. Op vrijdag 14 mei verhuist de vestiging van het restaurantplein ‘Belfort’ naar de Schutterstraat. De nieuwe locatie is ruimer en heeft een terras.

Bagels & Beans kent veel vaste klanten in Almere. Franchisenemer Peter Alvares denkt dat de nieuwe locatie meer winkelende mensen zal aantrekken. “Met onze openingstijden op het Belfort vielen we een beetje uit de toon tussen de op de avond gerichte horeca op het plein. Met deze nieuwe locatie spelen we veel beter in op de winkelopeningstijden. We richten ons met name op het winkelend publiek en mensen die in de buurt wonen en werken. Mensen die ons bezoeken voor een laat ontbijt, een lunch, spontaan koffiemoment of pauze tussen het winkelen door. Op onze nieuwe locatie, omringd door winkels en kantoren, weten de inwoners van Almere vast nog beter de weg naar ons te vinden. We kijken er enorm naar uit weer veel enthousiaste gasten te mogen verwelkomen”, aldus Alvares.

Ruim terras

De nieuwe locatie voor Bagels & Beans Almere is erg ruim. De oppervlakte van het pand bedraagt 208 vierkante meter. Doordat de horeca weer gedeeltelijk open mag, is het ook mogelijk om op het terras te zitten. De bezoekers kunnen nog niet binnen zitten.

Ontvang gratis meer franchise informatie over Bagels & Beans!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise