Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans Almere verhuist naar ruimere locatie

Bagels & Beans Almere gaat verhuizen. Op vrijdag 14 mei verhuist de vestiging van het restaurantplein ‘Belfort’ naar de Schutterstraat. De nieuwe locatie is ruimer en heeft een terras.

Bagels & Beans kent veel vaste klanten in Almere. Franchisenemer Peter Alvares denkt dat de nieuwe locatie meer winkelende mensen zal aantrekken. “Met onze openingstijden op het Belfort vielen we een beetje uit de toon tussen de op de avond gerichte horeca op het plein. Met deze nieuwe locatie spelen we veel beter in op de winkelopeningstijden. We richten ons met name op het winkelend publiek en mensen die in de buurt wonen en werken. Mensen die ons bezoeken voor een laat ontbijt, een lunch, spontaan koffiemoment of pauze tussen het winkelen door. Op onze nieuwe locatie, omringd door winkels en kantoren, weten de inwoners van Almere vast nog beter de weg naar ons te vinden. We kijken er enorm naar uit weer veel enthousiaste gasten te mogen verwelkomen”, aldus Alvares.

Ruim terras

De nieuwe locatie voor Bagels & Beans Almere is erg ruim. De oppervlakte van het pand bedraagt 208 vierkante meter. Doordat de horeca weer gedeeltelijk open mag, is het ook mogelijk om op het terras te zitten. De bezoekers kunnen nog niet binnen zitten.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bagels & Beans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×