Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans: Franchise (informatie) zomeravond

Wat zijn jouw ambities en dromen voor de tweede helft van 2024? Toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het ondernemerschap je wel wat, maar heb je nog allerlei vragen? Of droomde je afgelopen maanden al over een eigen koffie- of lunchzaak?

Na een succesvolle Franchise-avond met baristaworkshop half mei organiseren we op woensdagavond 26 junivlak voordat de zomervakantie losbarst – nog een Bagels & Beans Franchise zomeravond. Een zomerse editie vol informatie over het ondernemerschap bij Bagels & Beans én je favorieten koude dranken. Dit keer dus geen cappuccino’s en matcha lattes, maar ijskoffies en verse sappen.

Oriënteer je tijdens deze gratis avond geheel vrijblijvend op het runnen van een eigen Bagels & Beans vestiging.

  • Hoe zien je dagen eruit?
  • Wat heb je nodig om Bagels & Beans franchisenemer te worden?
  • Is horeca-ervaring een vereiste?
  • Hoe is het om werkgever van een team bagelaars, barista’s en bedieningstoppers te zijn?
  • Hoe maak ik zo’n romige Sweet Iced coffee?

We vertellen je er tijdens de Franchise zomeravond graag alles over en leren je onze lekkerste koude dranken zelf te maken in een échte Bagels & Beans bar. Zodat je ook al een beetje kunt proeven van het leven als bagelbaas.

Start jouw ondernemersreis met de Bagels & Beans inpaklijst
Om in het zomerse thema te blijven delen we tijdens de Franchise zomeravond ook de ‘Bagels & Beans inpaklijst‘ met daarop alles wat je nodig hebt om je ondernemersreis te beginnen. Met al deze informatie en indrukken op zak, kun jij tijdens je zomer(vakantie) rustig bedenken of het bij je past. Wie weet open jij in de tweede helft van het jaar dan wel je eigen vestiging. Dromen tijdens de zomer, doen in het najaar. Of later, je bepaalt bij ons namelijk zelf het tempo.

Nieuwsgierig? Meer informatie & aanmelden kan via deze link.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×