Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans heeft €19.000 ingezameld voor het goede doel

Bagels & Beans heeft tussen 2 december en 8 maart een inzamelingsactie gedaan voor Stichting Muziekids. Muziekids bouwt en onderhoud muziekstudio’s voor kinderen in ziekenhuizen. Klanten van Bagels & Beans doneerden automatisch wanneer ze iets bestelden van de Winter Delight-menukaart.

In totaal heeft Bagels & Beans zo’n €19.000 ingezameld voor de stichting. De cheque is maandag 16 maart overhandigt in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. ‘’Met de inzamelingsactie draagt Bagels & Beans bij aan de prachtige droom van Muziekids: een muziekstudio in ieder ziekenhuis van Nederland. En daarmee een plek voor zieke kinderen om muziek te maken, te dansen, zingen, spelen, ontspannen en vooral: even niet ziek te zijn.’’ Aldus een vertegenwoordiger van Bagels & Beans.

Nieuwe Muziekids Studio in Amsterdam

De reden om de cheque in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam te overhandigen is dat er gelijk aangekondigd kan worden dat er in de toekomst een nieuwe tijdelijke Muziekids Studio op de poli in de Kinderopvang van het Emma Kinderziekenhuis komt. Dit wordt de eerste studio van Muziekids in Amsterdam. De cheque wordt overhandigd door een aantal kinderen die in het ziekenhuis liggen namens Bagels & Beans.

Klanten van Bagels & Beans die meer wilden doneren aan het muzikale initiatief, of iets anders bestelden en toch wilden bijdragen aan de actie, deden dat door een QR-code op het informatiekaartje van Bagels & Beans te scannen. Daarmee kregen ze een Tikkie-link, waarmee ze een bedrag naar keuze doneerden.

Andere Muziekids Studios in Nederland

De studio in het Emma Kinderziekenhuis, Amsterdam UMC wordt de zevende studio van Muziekids. De andere zes studio’s van de stichting, waaronder de Ali B Muziekids Studio, de Guus Meeuwis Muziekids Studio en de Armin van Buuren Muziekids Studio, maken deel uit van ziekenhuizen in Almere, Beverwijk, Blaricum, Hilversum, Tilburg en Utrecht.

[box]Wil je meer weten over Bagels & Beans? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×