Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans is op zoek naar enthousiaste Bagelbazen

Welke stappen doorloop je voordat je een eigen Bagels & Beans vestiging opent? En wat komt er daarna allemaal bij kijken? Om deze prangende vragen te beantwoorden, organiseert Bagels & Beans een webinar special met ervaring uit eerste hand van bagelbaas Hanneke van de Laarschot. Voor iedereen die misschien (of zeker weten) een eigen Bagels & Beans wil runnen.

Ambitieuze bagelbaas in spe? Settel jezelf op de bank, klap je laptop open en log in voor deze speciale webinar editie op maandag 2 december om 20:31 uur.

Uit eerste hand

Tijdens het webinar vertelt Hanneke van de Laarschot, bagelbaas van Bagels & Beans Bussum, persoonlijk over haar ervaring als bagelondernemer. Van het eerste contact met Bagels & Beans tot de opening, het aannemen en managen van personeel, inkoop, administratie, financiën enzovoort. Zo krijg je uit eerste hand een goed beeld van wat het nu inhoudt om franchisenemer te zijn en je eigen Bagels & Beans te runnen. Vanzelfsprekend is er alle ruimte voor het stellen van vragen.

Geen horecaervaring

Je hebt geen horecaervaring nodig om franchisenemer te worden. Het belangrijkste is dat je persoonlijkheid goed aansluit bij Bagels & Beans. Een intensieve stage zorgt er vervolgens voor dat je de horecahandigheidjes in de vingers hebt voordat jouw vestiging opengaat.

Bagelbazen gezocht

Er is vraag naar enthousiaste bagelbazen in regio Amsterdam, regio Purmerend, regio Zutphen/Apeldoorn, regio Woerden/Leiden/Gouda en regio Maastricht. Wie meer wil weten kan kijken op www.bagelpower.nl of zich aanmelden voor het webinar.

Aanmelden

Bagels & Beans is de grootste espressobarformule van Nederland en al franchise sinds 2002. Meer weten?

[box]Klik hier om aan te melden voor het webinar op maandag 2 december 2019[/box]
×