Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans lanceert unieke buurtbus: ‘slow wordt het nieuwe snel’

In het stressvolle tijdperk van flitsbezorgers, timemanagement en opkomede individualisme creëert Bagels & Beans een plek van rust en samenzijn op wielen: de Bagelbus. Met het unieke concept ‘slowbezorging’ geeft Bagels & Beans de hectische en onpersoonlijke wereld anno nu het bagel- en broodnodige tegengas. Testen met het prototype van de buurtbus hebben plaatsgevonden en in april zal worden gestart met de eerste routes in de omgeving van Utrecht.

Lekker langzaam genieten

Slowbezorging schept ruimte voor mensen die niet meewillen met het huidige hoe-sneller-hoe-beter-tijdperk. Lizan van der Pol, mede-eigenaar van Bagels & Beans, noemt de buurtbus een tegendraadse maar nodige ontwikkeling: ‘Binnen vijf minuten een bezorger voor je deur? Dat biedt simpelweg onvoldoende ruimte voor ontspanning. Daarom garanderen we bij de Bagelbus een wachttijd van minstens tien minuten. Zodat mensen een praatje kunnen maken en gezamenlijk van hun rustmoment mogen genieten: hét recept tegen eenzaamheid. Hoe langzamer je geniet, hoe langer je geniet. Iets heel simpels dat we schijnbaar met z’n allen zijn vergeten.’

Elektrisch en emissievrij

Duurzaam, elektrisch, klassiek en toch modern: de Bagelbus koppelt een zo groot mogelijk sociale impact aan minimale impact op het milieu. En aan het natuurthema van de meest recente menukaart. Het voertuig is een total loss verklaarde jaren 80-ijscotruck uit Florida, door Bagels & Beans geïmporteerd, gerestaureerd en volledig emissievrij gemaakt. ‘Het was wel een klus om al die ijsjesstickers te verwijderen’, blikt Lizan terug. ‘We kregen zelfs de oude geluidsinstallatie weer aan de praat. Woon je dus in Utrecht en hoor je binnenkort zo’n klassieke ijscowagen langsrijden, dan weet je: dat is de Bagelbus.

Vertrouwd assortiment met unieke extra’s

De Bagelbus voorziet in een kleine maar gevarieerde take-away kaart met de bekende Bagels & Beans bagels, koffie & zoetigheden. Naast deze kleine kaart bieden zij hun vertrouwde assortiment met onder andere koffiebonen, losse bagels, thee en chocoladerepen aan. Allemaal te vinden in het winkelgedeelte van de omgebouwde bus. Verder biedt de bus een unieke aanvulling op het huidige assortiment met Luisterend Oor. Bij bestelling hiervan mogen gasten tien minuten lang hun verhaal kwijt bij een van de bagelaars of barista’s. Lizan: ‘De mensen in de rij kunnen gezellig meeluisteren en nóg langer genieten van hun rustmoment.’ Luisterend Oor is uiteraard kosteloos, benadrukt ze.

De Bagelbus gaat officieel van start in de maand april bij een aantal gemeenten in Utrecht.

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×