Bagels & Beans nu ook in de stad van stroopwafels en kaas

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vanaf woensdag 22 februari 2017 zal Bagels & Beans bezoekers en inwoners van de kaasstad voorzien van bekende belegde bagels, Panamese koffie en nog veel meer. Franchisenemer Gwen Gomis vertelt over de nieuwe vestiging in Gouda.

De nieuwe Bagels & Beans opent midden in het stadscentrum. Een prima locatie voor een zoete of gezonde onderbreking van het shoppen of tijdens een toeristische wandeling door de binnenstad. Gwen Gomis uit Den Haag zal de nieuwe franchisenemer zijn. “Ik denk dat de sfeer van Bagels & Beans goed bij Gouda past en dat wil ik straks graag met mijn team aan de gasten laten zien.”

Gwen begon op haar zestiende te werken bij McDonald’s en heeft inmiddels meer dan dertig jaar horeca-ervaring. “Ik werkte parttime naast school en later studie. Door interne trainingen ben ik doorgegroeid naar crewtrainer en hoofdkassière. Daarna achter de schermen, bij de administratie, en uiteindelijk als personeelsmanager van vier McDonald’s.”

Een aantal maanden geleden besloot Gwen dat het moment daar was om haar droom waar te maken. “Ik wilde al lange tijd voor mezelf beginnen, iets wat met lekkere en gezonde voeding te maken heeft. Na de geboorte van mijn twee zonen heb ik mij steeds meer verdiept in gezonde en biologische producten, vooral omdat mijn jongste last heeft van verschillende voedselallergieën.”

Gwen is erg te spreken over de ontvangst die ze als nieuwe ondernemer kreeg van het centrummanagement van de gemeente. “Ik heb contact opgenomen met de gemeente en hen verteld over mijn plannen. De centrummanager en zijn collega waren erg enthousiast en nodigden mij uit voor een kop koffie en een rondleiding door de binnenstad.”

Inmiddels is Gwen er klaar voor om vanaf 22 februari gasten te ontvangen in haar nieuwe Bagels & Beans. “Ik kan alleen maar zeggen dat Gouda een stad is met veel gezelligheid, warmte en historie. Gouda is gekozen tot de beste binnenstad van 2015-2017 en ik begrijp helemaal waarom.”

Bent u ook geïnteresseerd in Bagels & Beans? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website