Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans opent de 83ste vestiging aan het Herman Broodhof

Het had zo moeten zijn. Met de juiste beat, een fijne groove, precies de juiste toonsoort. De behaaglijke plek waar bagels, koffie en geluk centraal staan opent een vestiging aan het Herman Broodhof vernoemd naar dé rockster & kunstenaar van Nederland. 2 oktober openen beste vriendinnen Miriam en Babette deze vestiging in hun geliefde Diemen. Babette: ‘Dit wordt de allerfijnste huiskamer van Diemen’.

Diemen is ons plekje

Miriam is woonachtig in Diemen, Babette in Amsterdam. Het samen openen van een horecazaak was een droom die ze al enkele jaren actief aan het nastreven waren, maar de perfecte match was nog niet gevonden. Het duo had hun doel duidelijk voor ogen toen er een kans kwam om in Diemen een Bagels & Beans vestiging te openen.

Babette: ‘We hadden ons ingeschreven voor de webinar begin april, eind april stond het eerste gesprek op kantoor gepland. We werden bij ieder gesprek enthousiaster. De meeloopdag maakte het plaatje voor ons helemaal af, we genoten er zo van en het voelde heel natuurlijk aan. Alles werd echt realiteit voor ons. Diemen moest het zijn en Diemen zou het worden.’

Dit zijn wij

Babette: ‘Het klinkt misschien wat cliché, maar horeca zit echt in ons DNA. Naast dat wij enorm harde werkers zijn en veel ervaring hebben vinden wij niks leuker dan een praatje maken met onze gast en diegene helemaal in de watten leggen. Het sociale aspect is voor ons echt belangrijk, we willen dat onze gast zich gehoord en gezien voelt. Of hij nu een koffie bestelt, komt werken of puur even voorbijfietst en ons gedag zwaait. We gaan een sfeer creëren met ons team waarin iedereen zich thuis voelt.’

Vandaag wordt nog mooier

Als er een Bagels & Beans quote past bij de dames is het wel die van de oprichters Ronald & Ninande: ‘Vandaag gaan we de dingen mooier maken.’ Met beide benen op de grond, een ongekende brok aan positiviteit energie en warmte, zullen Miriam & Babette samen met hun team de warme klanken van Bagels & Beans verspreiden over het Herman Broodhof. Als een perfecte symfonie die oneindig zal meanderen door de straten van Diemen en omstreken.

Bagels & Beans Herman Broodhof Diemen

Babette de Ridder & Miriam de Munk
Herman Broodhof 105-107
1112 ZG Diemen
hermanbroodhof@bagelsbeans.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07:59 – 17:31
Zaterdag & zondag: 08:59 – 17:31

Ontvang gratis meer informatie over Bagels & Beans

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Bagels & Beans

×