Bagels & Beans opent veertigste vestiging

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bagles & Beans
En gaat nu ook de grens over…

Bagels & Beans heeft zijn veertigste vestiging in ons land geopend. De nieuwste zaak ligt in het stadshart van Zoetermeer. Deze vormt het zoveelste bewijs dat er in stadscentra een enorme behoefte is aan een luwteplek, waar bezoekers even op adem kunnen komen. In een Mediterrane sfeer vinden zij rust bij een rechtstreeks uit Panama geïmporteerde espresso, een vers groente- of fruitsapje en een ambachtelijk bereide bagel, belegd met dagverse, natuurlijke producten. En zo nu en dan kunnen zij er ook genieten van aangename livemuziek.

Bagels & Beans is begin 1996 gestart in Amsterdam. Inmiddels zijn daar al 15 vestigingen. De overige zijn in 23 verschillende steden, verspreid over ons land. De franchiseformule heeft ook in het buitenland de aandacht getrokken. Binnenkort steekt Bagels & Beans dan ook de grens over. Deze zomer gaat de eerste Duitse vestiging in Aken open. Dan zal blijken of de rust, de atmosfeer, de vriendelijkheid en de weet-wat-je-eetgerechten daar eveneens in de smaak vallen.

lees verder…

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 20 april 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise