Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans opent vestiging in Bussum

Vanaf 19 november 2018 kunnen mensen in Bussum ook terecht bij de foodketen Bagels & Beans. Hiermee gaat de droom van franchisenemer Hanneke van de Laarschot in vervulling, zij kan binnenkort haar deuren openen om mensen in Bussum te laten proeven van haar bagels.

Van Laarschot komt uit Blaricum waar haar familie meerdere winkels heeft, ze komt namelijk uit een ware ondernemersfamilie. Na een jaar een modeopleiding te volgen, in een restaurant te werken en fulltime in een kledingwinkel te werken wist ze dat dit niks voor haar was. Ze koos voor een mediastudie maar bleef wel in kledingwinkels werken. Zowel in de modewereld als in de horeca leerde zij goed met klanten om te gaan en dat vond ze dan ook zeer leuk.

Hoe Hanneke begon bij de formule

Hanneke kwam in Hilversum voor het eerst in contact met Bagels & Beans. Later kreeg zij een relatie met de broer van een van de Bagels & Beans oprichters. Hierdoor groeide haar enthousiasme voor het bedrijf. Hierdoor kwam zij de franchisewereld in. Toen er in Bussum een pand vrijkwam besloot zij meteen een vestiging te beginnen.

Locatie en inrichting

“Ik vind Bussum een heel sfeervol dorp en ik denk dat Bagels & Beans een mooie toevoeging is aan het centrum”, aldus Van Laarrschot. Het terras is goed zichtbaar vanaf de straat zodat winkelend publiek aangetrokken worden om naar binnen te komen. Het interieur is kleurrijk en heeft een rustige en natuurlijke uitstraling. Het pand heeft grote ramen zodat het er goed verlicht is. Ook staan er grote tafels en banken om te kunnen loungen.

Het eten

Er worden zoveel mogelijk biologische producten gebruikt voor de gerechten van Bagels & Beans. “Zelf ben ik gek op de paddoburgers en de vegetarische bospaddenstoelenkroketjes. Er is zoveel keuze: buffelmozzarella op een desembagel, de awesome prana, smeuïge porridge of een ‘nootgeval’. Voor avonturiers is er de bugs bagel, met insecten. Die heb ik zelf overigens nog niet gegeten. Ik eet geen vlees, dus ik twijfel. Maar misschien moet ik het toch eens proberen, zodat ik er wel advies over kan geven”, aldus Van Laarschot.

×