Bagels & Beans opent vestiging in Venlo

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Bagels & Beans

Met ingang van vrijdag 16 december a.s. kunnen de inwoners van Venlo en omstreken naar de nieuwe vestiging van Bagels & Beans. Op die datum opent Bagels & Beans de deuren aan Maasstraat 46 in het winkelcentrum van Venlo aan de Maasoever.

Bagels & Beans wil met deze nieuwe vestiging ervoor zorgen dat het winkelend publiek uit kan rusten op een centraal gelegen plek. De locatie van de vestiging in Venlo is om die reden gekozen: de Maasstraat komt uit op de Oude Markt en is onderdeel van het nieuwe winkelgebied Maasboulevard. Dit is het centrale winkelcentrum van Venlo aan de oever van de Maas met terrasjes en een stadspark.

De nieuwe vestiging wordt gerund door Wingyee Chizhov-Chau. Wingyee woont sinds 1993 in Venlo en komt uit een horecagezin, met alle horeca-ervaring die daarbij hoort. De franchiseneemster was onder meer betrokken bij Bagels & Beans Hoofddorp, dat sinds 2013 door haar broer wordt gerund. Het pand in de Maasstraat wordt ingericht volgens de nieuwe huisstijl die de franchiseketen vorig jaar introduceerde. De ruimte straalt het huiskamergevoel van Bagels & Beans uit: licht, warme kleuren en ruim opgezet, met de bar in de hoek en de tafels en zithoekjes in een L-vorm eromheen.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website