Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans opent zestigste vestiging

Sfeer-BB-1
Op 7 mei 2014 wordt de zestigste vestiging van Bagels & Beans aan de Hoogstraat in Wageningen geopend. Madelon Angelier is de franchisenemer van de nieuwe vestiging.

De zestigste vrijplaats voor koffie en bagels opent in een sfeervol monumentaal hoekpand. ‘Als je binnenkomt, is er een fantastische trap naar boven. Ik was meteen verliefd op het pand’, bekent Madelon. De Hoogstraat, waar het pand aan ligt, bevindt zich midden in het centrum van Wageningen, tussen winkels, cafés en restaurants. ‘Het terras is een heerlijke plek om even te zitten en te genieten’, aldus Madelon.

Gecontroleerd groeien
De groei gaat gestaag, maar gecontroleerd. “We willen niet te snel groeien”, verklaart Ronald Bakker,  oprichter van Bagels & Beans. “Kwaliteit gaat voor alles. Dat betekent dat we potentiële franchisenemers eerlijk vertellen wat ze te wachten staat. Daarnaast zorgen we voor een goede begeleiding. Op die manier vergroten we de kans dat een nieuwe vestiging slaagt en kunnen we garanderen dat het een échte Bagels & Beans is. Precies zoals onze gasten van ons verwachten.|”