Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert ‘Buitenkans’

Bagels & Beans organiseert ook dit jaar weer het evenement waarbij potentiële franchisenemers kennis kunnen maken met de formule. Eerdere activiteiten die het bedrijf heeft georganiseerd zijn het (online) franchise ontbijt of de Bagels & Beans Biketour. De ‘Buitenkans’ is aangepast aan de huidige lockdown. Zo wordt er 1 op 1 afgesproken in de buitenlucht.

Tijdens een lunchwandeling in de open lucht, met een kopje koffie uiteraard, kom je er achter hoe het is om te ondernemen binnen je eigen Bagels & Beans vestiging. Zo worden de kansen voor de tweede helft van dit jaar besproken evenals andere belangrijke zaken zoals het vinden van een locatie, personeel en de 6-weekse bagelstage. De informatieve lunchwandeling is volledig vrijblijvend.

Persoonlijkheid is een van de kernwaarden van Bagels & Beans. Het organiseren van de ‘Buitenkans’ komt mede door deze waarde. Ze willen graag tijd vrij maken om je zo persoonlijk kennis te laten maken met het vak. Ook is het vinden van een klik tussen de formule en de potentiële franchisenemer belangrijk voor de samenwerking.

Vul hier het aanmeldformulier in voor een Bagels & Beans Buitenkans bij jou in de buurt.

×