Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert evenement voor ondernemers

Lockdown of niet, Bagels & Beans blijft contact houden met bagelfans. Zo krijgen potentiële bagelbazen in februari en maart de kans om kennis te maken met het ondernemerschap tijdens de Bagels & Beans Buitenkans. Voor iedereen die wil weten hoe het is om een eigen Bagels & Beans te runnen.

Natuurlijk houden de bagelbengels zich netjes aan de coronamaatregelen, maar dan wel op hun eigen manier. En dat is niet het enige wat ze de afgelopen tijd op hun eigen manier aanpakten. Zo lanceerden ze een bestelsite voor een shot bagels, koffie en geluk to go, lanceerde ze deze maand een nieuwe menukaart en openden ze een nieuwe Bagels & Beans op het Stationsplein in Leiden.

Backstage bij Bagels & Beans

In normalere tijden nodigt Bagels & Beans iedereen die nieuwsgierig is naar het bagelvak uit voor een backstagetour. “Dit jaar is die kennismaking net zo persoonlijk, maar wel een beetje anders: open air en een-op-een. Natuurlijk wel met een traditionele cappuccino, matcha latte, Geen Stress of andere spetterverse drank. Dat maakt het meteen een verfrissende onderbreking voor thuiswerktalenten”, aldus een woordvoerder van Bagels & Beans.

De ‘Buitenkans’ is helemaal vrijblijvend. Dus ook wie nog niet zeker weet of er in hem of haar wel een franchisenemer schuilt, of wie alleen maar een prangende vraag heeft aan de ondernemers, kan gewoon langskomen. “Persoonlijkheid is namelijk een van de kernwaarden van Bagels & Beans. Daarom maken de bagelaars graag tijd vrij om uitgebreid kennis te maken en het gevoel van het bagelvak over te brengen. Een goede klik tussen Bagels & Beans en franchisenemers is tenslotte het belangrijkste ingrediënt voor een oorstrelend duet. Bij Bagels & Beans kan (bijna) alles. Dus ook een Buitenkans binnenshuis met een digitale koffiedate, voor wie in deze tijd liever zo min mogelijk de deur uit gaat. Eenvoudig aan te geven op het aanmeldformulier.”, aldus een woordvoerder van Bagels & beans.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bagels & Beans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×