Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans organiseert franchise webinar op 16 september

Schuilt er een bagelbaas in jou? Voor iedereen die benieuwd is wat het inhoudt om je eigen vrijplaats voor bagels, koffie en geluk te runnen, geeft Bagels & Beans op woensdagavond 16 september een vrijblijvend webinar. Alvast een voorproefje? In een nieuwe video vertelt bagelbaas Hanneke van de Laarschot over het ondernemerschap en bagelvak.

Het webinar wordt gegeven door Cathy Kroone, chef werving & selectie franchisenemers, en Lizan van der Pol, business developer bij Bagels & Beans. Op laagdrempelige wijze vertellen zij over de ins en outs van het franchiseondernemerschap. Alle belangrijke aspecten komen aan bod: van het vinden van een geschikte locatie tot het leidinggeven aan bagelaars en barista’s, en van administratieve en financiële zaken tot de bagelstage. Deze intensieve training stoomt je in korte tijd klaar om de deuren van je eigen bageloase te openen, ook als je nog geen horecaervaring hebt. Natuurlijk is er tijdens het webinar alle ruimte om vragen te stellen.

Kijkje in de bagelkeuken

In een nieuwe video gaat Lieke Wesselius in gesprek met Hanneke van de Laarschot, bagelbaas bij Bagels & Beans Bussum. Dat levert een sprankelend en smaakvol kijkje in de keuken op, want terwijl ze een bagel belegt vertelt Hanneke hoe en waarom ze koos voor bagels, koffie en geluk. En hoe het ondernemerschap er voor haar uitziet.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden naar het bagelbaasschap? Meld je gratis aan voor het webinar op woensdag 16 september om 20.01 uur via bagelpower.nl/aanmelden.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid blijkt aan te slaan. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

[box]Zelf een Bagels & Beans runnen? Klik op deze link en informeer naar de mogelijkheden via de oranje knop![/box]
×